24 nov. 2010

Prisvärd huvård...

Finska märket Lumene har fantastiskt bra produkter till bra priser! Har testat en del av produkterna och en del av dem har blivit riktiga favoriter.

Lumene Matt Touch - Balancing Gel Cleanser
                                - Balancing Toner


Ljuvliga renöringsprodukter som håller huden mattare och eliminerar överflödigt fett från huden. Även en riktigt bra makeup-lösare. Visst skall man tänka på den tunna huden runt ögonen och använda separat rengöring för ögonområdet men får erkänna att t.o.m jag som hudterapeut tycker att det är skönt att kunna använda en enda produkt till hela ansiktet och den här rengöringen känns mild men effektiv.

Ansiktsvattnet balanserar kombinerad/blandad  hud, neutraliserar hudens pH samt avlägsnar döda hudceller o ev. smuts o föroreningar som finns kvar på huden.

En av dem bästa fuktcremerna jag testat är Lumene Arctic Aqua - Hydration moisturizer 24h.
Den har en lätt konsistens, creme-gel och doftar fräscht och rent, jag älskar doften! Man kan använda den både morgon och kväll då det är en 24h-creme men om man är torr kan man välja nattcremen i samma serie.
Definitivt värd att prova! kostar ca 125kr/50ml, Billigt!! :)
Räcker inte enbart fukt för din vintertorra hud??

Lumene C-vitamin Energy coctail är en smaskig ansiktsolja och serum i ett.Ger huden massa energi och gör huden mjuk o len. Doftar fruktigt - nästan så man vill smaka lite :) Använd morgon o kväll om så behövs, men vill man inte känna sig oljug på dagen så är den perfekt att lägga innan fuktcremen på kvällen - vakna med en mjuk o vacker hud full med energi :) haha klyschigt va!!

Nee det här är helt suveräna produkter som jag absolut kan rekomendera om man vill ha bra produkter utan att tömma kontot.

♥ //Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar