26 feb. 2011

Halt...

...är precis vad det har varit idag!!

Jag såg fram emot förmiddagens träningspass, zumba o efter det lite styrketräning med sis Josefin. Blev det så?? Näh, för det första kom jag knappt ut till bilen, när jag äntligen efter typ 10minuters staplande o halkande var framme vid bilen så var hela bilen täckt med 1cm tjocks istäcke. Jag skall träna tänkte jag och började hacka... o hacka... o hacka... men till vilken nytta?? typ ingen...

Varför är det så att bara för att jag inte kom iväg och tränade så tryckte jag i mig en massa kakor o skit istället?? Borde jag inte tänkt lite extra på vad jag stoppade i mig eftersom min kropp inte varit i någon häftigare rörelse idag?! Så trött på mig själv. Karaktär - vad är det??


Första barnet i säng nu... Snart är Pettson o Findus slut och då skall nästa barn i säng för ikväll blire tjejmys med bästa Madde :) Kycklingsallad på menyn och efter det en massa färska jordgubbar - tur att Madde är noga med vad hon äter eftersom en annan är skitkass på det :) (Blää - riktigt grinig på mig själv idag!!!)
Tror vi låter våra ögon vila på melodifestivalen ikväll - första året som musiken över lag varit helt okej!!

Näh nu vaknade lillan igen, Trevlig lördagskväll!! :)

♥ //Emma

1 kommentar:

  1. Hoppas ni fick en fin kväll, känner så väl igen det där med dålig mat:) Kram!

    SvaraRadera