14 mars 2011

Måndag...

...morgon!

Känns som om det här blir en lång dag, vet inte varför - bara en känsla...

Gick upp kvart i sju med Lily, kvart över kom Vilmer upp. Lite frukost tillsammans innan Vilmer bestämde att han skulle spela dator. Lily har precis sovit och jag har passat på att målat över tapeten i Lilys sovrum inför omtapetseringen. Hoppas verkligen tapeterna kommer idag eller imorn så allt blir klart :)
Ibland är det jobbigt att vara en sån person som vill att allt skall vara klart med en gång, gärna igår!!  Men det positiva är i alla fall att man får saker och ting gjorda - drar inte direkt ut på saker (när det gäller skojigheter i alla fall)

Helgen har varit en skön helg. Lördagen har jag redan skrivit om och igår började vi med en riktigt lugn morgon, bara jag, Pett o Lily. Vilmer övernattade hos farmor o farfar. Sen blev det:
* Bauhaus, och inköp av färg, penslar, maskeringstejp o sopsäckar (skall köra en vår-rensning av all skit man lägger på hög)
* hämtade Vilmer i Kode
* Lagade Söndag-middag, Balsamico-kyckling med kokt blomkål o morötter, till efterrätt blev det ananaspaj med glass.
* Vårstädade bilen, Tvättade (för hand såklart) utvändigt, dammsög, tvättade mattorna, dammade och putsade insteg - Helt plötsligt gick bilen från gamalt vrak till vrålåk :)
* Nattade barnen
* Solsidan, soffan o sängen!!

Sjuk energi träningen ger alltså - känner mig som en duracellkanin emellanåt...

Snart dags att börja med lunchen för att sen möta upp Mascha med barn o bege oss till lekplatsen.
Ikväll blir det Powerwalk på bandet och styrketräning (biceps, triceps o axlar).

Skön dag på er!

♥ //Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar