10 maj 2011

haft en mysig dag idag...

Peter körde Vilmer till farmor, han skulle få följa med hennes jobb till Nordens Ark - mysig utflykt för en mysig kille... När Peter kom tillbaka gav jag mig ut för en löprunda, pfft säkert. Trött i kroppen ledde till 1km löpning och resten powerwalk, tänker ju knappast springa när det tar emot och känns jobbigt, jag vill ha floooow :) Det blir vila till torsdag då jag skall försöka ge mig på milen igen - hoppas på en bra dagsform :)

Efter promenaden åkte jag till Madelen för att klippa mig - alltid lika duktig och jag blir alltid lika nöjd!! Tack snälla :)
Anna J kom förbi o fikade med mig o Lily, en glass i hamnen och massa snack o mys :) Underbara värme gör att livet känns så gott!!

Hann med en promenad med min Mamma också innan det var dags att lägga Lily och invänta Vilmers hemkomst :) Lillkillen var trött o däckade med en gång.

Nu sitter jag i soffan och skall alldeles strax hänga upp ett par maskiners tvätt på ställningen, har precis sålt av vår hemska rosa markis som vi hade på baksidan - såå skönt! det blir till att köpa ett snyggt svart parasoll istället, kommer snart bilder på våran fina nya altan!! skall bara pimpa de lite först!...

Tvätten - here I come!! ;P

 ♥ //Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar