4 okt. 2011

Käääär...

Idag har vi haft familjedag, det har gått bra, inga större irritationer eller gnäll från någon.

Efter promenaden med Doris åkte vi till Bäckebol, närmare bestämt Hedin Bil. Inte helt överens till en början, Peter var fast vid nya Qashqai  jag stod o dreglade över Juke'n. Käck, halvtrist familjebil vs tuff, sportig icke-bästa-familjebil! Vi tog beslutet att en lunch på IKEA samt lite för-/nackdelar-snack hade vart bra, sagt o gjort...

Vi åkte tillbaka till Hedin, jag skulle bevisa för P att Lilys barnvagn visst går in i bagagen på Juke'n. Japp japp, visst gjorde den det, på höjden, men vafan man kan inte få allt! Nu får vi slänga ut våran på annons o hoppas att någon vill ha den. Spännande... Det bästa är att Peter börjar på nya jobbet på fredag o jag kommer vara den som e ute o glider i ny bil, hela dagarna?! Har ju ett år utan bil o ta igen ;)Det blev en promenad till med Doris, biltvättning samt middagslagning o nu sitter jag här i soffan med datorn o skall fixa bilderna till annonsen. Ikväll blir det mys hos Madde, säsongspremiär av DHW!!! Äntligen!!

Imorn kommer Jezzica o Erik hit på promenad o lunch, så skönt att få socialisera lite med vuxna människor, vart glest med sånt senaste veckorna. Tror att jag slänger ihop min favorit, Ceasarsallad!

Blöjbyte på G!!

♥ //Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar