17 okt. 2011

måndag kväll...

...o snart dags att tänka på refrängen, konstigt nog känner jag mig pigg, trots kass sömn o en gnäll o grindag...

Helgen var min jobbhelg. En del folk ute o handlat, vilket e kul! Men förvånansvärt lugn helg på hemmaplan, tycker alltid det é fullsmockat med planer o grejjer som skall göras o folk som skall träffas...  Men icke, haft kvalitetstid med familjen :)

Lily var hos mormor o morfar hela lördagen, dem var i skogen o plockade svamp, hon hade skött sig exemplariskt, det är mammas flicka det ;)
Vi var bjudna på middag till sis Josse o Niklas igår eftermiddag, Kan inte låta bli att flina lite när jag tänker på det, hihihi... Josse Josse... I ett nötskal??!!  ;) Men KÖTTgrytan smakade ändå bra... :P Tack för en trevlig kväll... Skönt att Lily sov när vi kom hem, lyxigt!

Idag har vart en riktig slappedag som började lite sisådär... Lily sov i vår säng då hon vaknade med tandvärk stup i kvarten hela natten... Jag vaknade av att hon satte sig på min fejja, fuktigt? -Ja, Luktade? -Inte hallon... Haft en sur lukt i näsan hela dan, mindre glammigt att vara småbarnsmamma o för mig som inte är ett dugg morgonpigg så var det mindre trevligt att dessutom börja morgonen med tidernas bajsblöja!
Tror inte vi fick klätt på oss förrän efter lunch, kollade bompa, byggde koja...
Var ute o tog lite frisk luft en stund, en sväng med Doris o lite kladd i sandlådan :)

Hälsade på Madde förrut, o deras alldeles fantastiskt fina Manne, 1½vecka gammal, konstigt att man glömmer av att dem är så otroligt små, skall inte säga att jag blir sugen men dem é helt ljuvliga när dem ligger o snusar o grimaserar!

Imorn är det öppna förskolan, tror vi går dit o leker av oss en stund... O så hoppas jag att vi snart får beskedet att vår bil infunnit sig hos vår bilhandlare, längtar faktiskt efter den!  :)
Nu skall jag kika lite på SATC innan det är dags att krypa ner i sänghalmen...

Good night, sleep Tight and don't let the bed-bugs bite...

♥ //Emma
 
 

1 kommentar: