30 nov. 2010

Fina Naglar...

När det är kallt ute blir i alla fall mina naglar torra, hårda och skivar sig. Med bra produkter o lite hemma-manikyr så kan naglarna hålla sig fina året om :) Det kan t.o.m vara lite mysigt att sätta sig i soffan och pyssla om sig själv ibland.

Jag har några tips om produkter som jag tycker är riktigt bra och verkligen gör skillnad:

Doppa fingertopparna i ljummet vatten i några minuter för att mjuka upp naglar och nagelband en aning, gärna med någon skön olja, olivolja funkar fint.
Fila naglarna med en bra nagelfil, den här är från OPI och slipkornen är diamantformade, vilket gör att du kan fila fram och tillbaka utan att riva upp fibrerna i naglarna.

Massera gärna in en peelande nagelpandscreme på nagelbanden och peta sedan ner nagelbanden med en orange-pinne/cuticle-pusher. Nagelbandspeelingen mjukar upp nagelbanden och avlägsnar torr och död hud. Den här kommer ifrån OPI och heter Exfoliating Cuticle Treatment, innehåller avocadoolja.
Massera Naglarna och Nagelbanden med en Nagelbandsolja. Den här från OPI, tubform med pensel. Enkel att ha med sig. Torka sedan av Överflödig olja ifall du skall lägga på ett lack eller förstärkare. Perfekt att Massera in oljan innan du går och lägger dig och låt den göra gott hela natten :)

Nail Envy från OPI är en Nagelstärkare som stärker och bygger upp en tålig och starkare nagel. Kan även användas som underlack ifall du vill använda ett färgat nagellack.

OPI's produkter är fantastiskt bra, men dem kostar därefter, Depend har bra allternativ om man vill testa något lite billigare.


Välskötta och fina naglar gör faktiskt att du genast känner dig lite tjusigare. Testa, det är sant!

♥ //Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar